Huis in Duiven verkoopklaar gemaakt

Als je denkt, dat ik lui op de bank lig nu ik vrijgesteld van werk ben, dan heb je het mis! De afgelopen 2 weken stonden in het teken van het verkoopklaar maken van ons huis in Duiven. Opruimen, schoonmaken, klusjes (schuur verven, voegen vervangen, kapotte tegels vervangen), fotos maken. Dit is is een dubbel gevoel: het is qua prijs/prestatie/ruimte een geweldig huis wat we niet kwijt willen maar ook een stap om er aan te wennen dat het serieus is en dat we dadelijk niet meer terug kunnen!

Tevens hebben we contacten gelegd in Andalusie met een B&B bezitter en een makelaar. We hebben zelfs al een mooie B&B in Velez-Malaga gevonden, die te huur is. Maar ja – de verkoop van ons huis bepaalt het tempo! Het spaans leren gaat nog steeds traag en heeft wat extra aandacht nodig, maar als deze week het huis op Funda.nl gaat, dan hebben we daar waarschijnlijk wat meer tijd voor!

Ook een leerpuntje was het feit, dat Brams moeder 1,5 week geleden op de hartbewaking terecht kwam – nu kan ik daar nog snel naar toe, maar dat wordt natuurlijk wel anders als we in Zuid-Spanje zitten. Stof om over na te denken dus. Op dit moment ben ik aan het bepalen hoe ik belastingtechnisch het slimst mijn gouden handdruk kan wegzetten.

Al met al boeken we gestaag voortgang en hebben we er steeds meer zin in om het avontuur in te gaan.

Advertenties

2 Reacties op “Huis in Duiven verkoopklaar gemaakt

  1. Wat spannend! Gebied Malaga is heerlijk, overigens ook de malaga wijn die daar uiteraard volop te verkrijgen is! Ben benieuwd hoe het verder gaat verlopen, hoop dat het huis snel verkoopt, dan kunnen jullie weer verdere stappen ondernemen!
    Groetjes,
    ingrid

    • super he.. en ook spannend. Totdat er een verkoper voor de deur staan, zijn Bram en ik even on hold.
      Alhoewel.. nog een paar weekjes wachten en dan gaan we natuurlijk die kant op….. 26 april vertrekken we, dus we hebben nog wel iets leuks in het vooruitzicht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s