Nog meer keuzes

Hier zitten we dan. We zijn een paar weken terug in Nederland en laten alles nog regelmatig de revue passeren. We hebben het heerlijk gehad, ondanks dat het 10 dagen heeeft geregend. We wikken en we wegen, maar we kunnen nog niet met de volle 100% zeggen, dat dit het plekje is, waar we willen wonen. Het viel niet tegen, maar we misten “iets”.
Wat we wel gezien hebben is dat het seizoen ook hier pas na mei start. Dit betekent dus dat je vanaf mei tot oktober een jaaromzet moet draaien en dat de maanden die overblijven, nagenoeg geen inkomsten zullen hebben. Dit betekent niet dat we het huren van de B&B, die nog beschikbaar is, van ons lijstje afgehaald hebben. Maar, we gaan wel verder op onderzoek uit, om te zien of het ergens anders ook kan.

In de tussentijd komen de wildste ideeën naar boven. Het lijkt mij waanzinnig om een aantal dubbeldekkers aan te schaffen en deze te verbouwen tot vakantiewoningen. Bram denkt daar anders over, dus die optie laat ik maar voor wat het is. De vacatures voor Aruba worden weer dagelijks gecheckt, maar het is nagenoeg onmogelijk om daar een werkvergunning te krijgen.

In de zomervakantie gaan we toeren in Zuid-Frankrijk. St. Maxime en Frejus zijn plaatsen die ik geweldig vind. In de buurt van Cannes een B&B starten heeft als voordeel dat naast de zee, ook dicht bij het wintersport gebied zit, dus inkomsten in het winterseizoen.  En in Montpellier staat een Bed & Breakfast te huur.

Afgelopen maandag zijn we naar Valkenburg gereden. Naast veel voordelen, toeristisch en het hele jaar bezetting. Dichter bij de kids en geen taalbarrière of onduidelijkheden met de regelgeving, heeft dit scenario 2 grote nadelen. Er staat niets te huur (dan moeten we iets kopen) en er is geen winterzon.

Dat we weg gaan, staat nog steeds vast, alleen waarheen???  Hierin zijn we een beetje de weg kwijt…

Advertenties

Een Reactie op “Nog meer keuzes

  1. En de mogelijkheden voor wintersport in de Sierra Nevada? Bij Granada is ook een wintersport gebied.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s