Velez of Alhama

Voor het pand in Velez-Malaga heeft Bram contact gezocht met de eigenaar.  Helaas waren we niet de enige belangstellende. De andere geïnteresseerden waren de onderhandelingen al gestart en hadden zich terug getrokken. Nadat wij ons plan voorgelegd hadden, bleken ze toch nog in beeld te zijn en half juli-eind juli wordt het contract ondertekend. Gebeurt dit niet dan mogen wij er vanaf oktober in. Dan huren we het woongedeelte om zo de omgeving en het Spaans te leren en kunnen we de mogelijkheden in de omgeving verkennen, zodat we in maart onze deuren kunnen openen.

Dus ondertussen hebben we de voelsprieten weer uitgestoken en zijn we op zoek naar andere huurobjecten. In totaal zijn er nu 3 nieuwe mogelijkheden bijgekomen.

Een B&B in de buurt van Ronda met 4 kamers, een in de buurt van Nerja op 800 meter vanaf de zee, met 12 kamers met een hoge huurprijs en overname kosten en een in de Alhama met 10 kamers in een wit dorpje.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Van deze 3 mogelijkheden heeft Alhama voor mij de meeste potentie. Minder concurrentie, genoeg kamers voor een hogere omzet, die er op de foto ook nog eens super uitzien en het is een goede uitvalsbasis naar de overige plaatsen. Ook zijn hier genoeg recreatiemogelijkheden. Paardrijden, windsurfen en schilderachtige dorpjes. Voor wandelaars en fietsers is deze regio een paradijs op aarde. Ik heb al contact gezocht met de eigenaar en ook hierna is het gevoel positief. De vergunning (die in Velez nog niet beschikbaar is, zit hier al wel nagenoeg op). Het enige nadeel (en voor Bram o zo belangrijke eis- niet dicht bij zee). Ook wil de eigenaar hem zo snel mogelijk verhuren, maar voor ons is het niet haalbaar om dit seizoen al te gaan draaien. Net als voor Velez geldt ook hier, dat we pas vanaf volgend seizoen de deuren willen openen. Het kan dus zijn dat we in oktober die kant op gaan om de regio daar de komende maanden te verkennen.

Advertenties

Een Reactie op “Velez of Alhama

  1. Anja en Bram,

    Voor ons maakt het niet zó veel uit hoor; Alhama of Velez. Wel willen we graag voor volgend jaar alvast een kamer voor 2 boeken ….. Het klinkt en ziet er beiden uit als een zonnig paradijsje.

    Urusla en Raymond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s