File op de digitale snelweg

Ook al was het stil online, we hebben absoluut niet stil gezeten. De afgelopen weken hebben we een Zuid Europese reis achter de rug op de digitale snelweg. We hebben een paar kansen laten schieten en voor sommige opties waren we net iets te laat.

De B&B in Velez Malaga hebben we laten passeren. Om hiervoor in aanmerking te komen moesten we het contract al in augustus in laten gaan en dat is ons iets te vroeg. In Torrex stond een grote B&B te huur, met 12 kamers en een tennis- en basketbalveld, maar dat was ons, zonder ervaring, iets te hoog gegrepen. Ook voor de B&B in Alhamba moesten we te snel starten. Er stond nog een vacature voor beheerder van een kleine Bed and breakfast online, maar helaas er was afgelopen week al een koppel gestart.

Ik ben nu helemaal verliefd op een oude watermolen in midden Frankrijk. 4 appartementen, zwemvijver voor de deur, eigen bos en grond erom heen. Hier is een voorlopig koopcontract voor getekend, onder voorbehoud van financiering. Aangezien de banken moeilijk leningen verstrekken, heb ik nog een kleine hoop, dat we eerdaags nog een e-mail krijgen dat de koop niet door gegaan is. En in Italië staat een mooie B&B die te koop en in de verhuur is gegaan, daar hebben we nu contact mee gezocht. Een potentiële koper is in de beeld, maar we zijn een goede 2e. Bij Alicante wordt in één koop ook 4 huizen met zwembad aangeboden voor een redelijke prijs, waardoor die regio nu ook heel interessant is. En ik verwacht eigenlijk dat nu het vakantieseizoen zijn hoogtepunt bijna heeft gehad, dat er meer B&B’s op de markt zullen komen. Dagelijks speuren we als echte Sherlock Holmessen het hele web af.Op dit moment is het wachten voor ons nog geen probleem, aangezien het huis niet verkocht is en we nog op schema met onze planning liggen, n.l. uiterlijk maart 2013 starten. Gelukkig zijn we nu met onze plannen wel zover, dat zodra er iets op ons pad komt we hier in Nederland overal de stekkers uit kunnen trekken en de knapzak kunnen pakken om de zon op te zoeken.

Met het leren van de taal zijn we even gestopt, omdat we niet weten of we voor de anti-pasti, de tapas of de brie gaan kiezen.

En wat ook zeer zeker een vermelding waard is: het blog is bijna 1100 maal gelezen/bezocht! Dus iedereen die op visite is geweest… hartstikke leuk dat jullie meeleven!!

Advertenties

Een Reactie op “File op de digitale snelweg

  1. Ik zal duimen. Het zal allemaal uiteindelijk op zijn plaats vallen, Ritaa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s