We gaan (er voor)!

Vorige week vrijdag zijn Bram en ik naar  Schiedam gereden en hebben we, na een zeer prettig gesprek met de huidige eigenaren van B&B Casa Amamos, besloten dat we de stap gaan wagen. Het voelt goed en we hebben er ontzettend veel zin in! Ineens is er een datum en is het voor het echie! Dat je niet vooruit kan kijken, dat hebben we het afgelopen jaar wel gezien, maar voor ons gevoel maken we de juiste stap. Desalniettemin is het natuurlijk ontzettend spannend, zeker omdat je het vertrouwde leventje achter je laat.

De datum waar we nu naar uitkijken is 1 november en voor die tijd moet er natuurlijk ontzettend veel geregeld worden. Aan de casa zelf hoeft niet zo heel aangepast of geinvesteerd te worden, dus we verwachten dat we vrij snel gasten kunnen ontvangen. Als eerste moet er natuurlijk een website de lucht in en voor 70% is deze al klaar en deze wordt binnenkort gelanceerd. In een creatiefavondje heb ik het logo ontworpen. Een zonnetje met waterdruppels….. de zon en de zee. Opeens heb je geen tijd meer om te slapen, want de popcorn (ideetjes) spatten op de meest bizarre tijden omhoog. Er moet een NIE-nummer (Spaans BSN-nummer ) aangevraagd worden en dat kan waarschijnlijk bij de Spaanse ambasade in Nederland. Boullie moet reisklaar gemaakt worden. En dan begint het belangrijkste… marketing, marketing en marketing.  (Tips zijn natuurlijk welkom!) Zorgen dat je bij de bed and breakfast op de bookingsites aangemeld bent, hoog in google komt, daar komt tie weer: Spaans leren… voorlopig hebben we geen tijd om ons te vervelen.

In de herfstvakantie vliegen we nog een keer naar Vinaros, om te inventariseren en om de nutsvoorzieningen op onze naam te zetten en te zorgen dat we internet hebben. Nu niet meer alleen in ons hoofd een droom najagen, nope we gaan het echt doen!

Advertenties

6 Reacties op “We gaan (er voor)!

 1. zodra er een website in de lucht is, zal ik jullie flink promoten 🙂

  (mooi logo trouwens hoor!!)

  liefs van de buuf

 2. Marie Louise de Bruyn

  Joehoe sluit me aan bij jullie buuf, ben ook gek op promoten 🙂

 3. Gaaf Logo Anja!
  En ik maar denken dat jullie het meteen om gingen dopen in ‘Casa AnBrabos’ of zoiets 😉
  Met die marketing komt het ook wel goed jullie kennende, heb er alle vertrouwen in!

  Groetjes Raymond

 4. Super dat jullie de stap gaan zetten. Wat lijkt me het leuk om alles te regelen en de ideeen en dromen nu echt uit te gaan voeren. Hopelijk niet teveel bureaucratisch gedoe en opstakels!
  Ik blijf jullie volgen. Groeten en heel veel succes, Ada

  • Je hebt zelf natuurlijk ook al een beetje ervaring met het opstarten in een vreemd land :). Het is inderdaad heel erg leuk om dit samen op te starten en vorm te geven. Op dit moment is het allemaal nog overzichtelijk en valt de stress mee. We gaan een doorstart maken, daarom zal de bureaucratie (hopelijk) meevallen.

   Groeten van ons aan jullie allemaal!

   Anja

   P.s. Het bericht was in de spam terecht gekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s