Countdown – nog 4 weken

De tijd gaat nu heel snel voorbij. Je leeft naar een datum toe en opeens realiseer je je dat er alweer een week voorbij is.

Het duurt niet lang meer en het jodelkampioenschap kan naar Duiven verplaatst worden. Het begint nu wel erg hol te klinken in de huiskamer. Ik heb ook nieuwe vrienden gemaakt op het postkantoor. Wekelijks komen Bram en ik wel pakketten brengen, met iets dat verkocht is via Marktplaats. Ook met de mensen die spullen op komen halen, heb je vaak leuke gesprekken. Toch wel een fijn idee, dat niet alles naar de schroothoop gaat en dat je op deze manier een ander blij kan maken met je spulletjes.

De vrachtwagen die langs zou komen hebben we afgezegd. Het verhuizen van de scooters werd een kostbaar reisje. De scooters gaan dus ook van eigenaar wisselen. Nu er geen verhuizing met de verhuiswagen plaats gaat vinden, moet ik nog ergens online een cursus effectief inpakken zien te vinden. Alles wat mee kan, moet in 2 ritten in de C1 passen. Ik moet eerlijk bekennen dat het mij niet uitmaakt om op de heenreis met het gezicht tegen de vooruit aangedrukt te zitten en zo de 1750 km af te moeten leggen.  Meubels gaan sowieso niet mee, alleen de spullen die we echt nodig hebben. De verleiding is groot om het reservewiel thuis te laten en om daar mijn kandelaars, voorraadpotten en andere noodzakelijke spullen op te bergen.

Volgende week donderdag maken we de 1e reis naar Vinaròs en zullen dan een week daar zijn om de nutsvoorzieningen op onze naam te zetten. Dan zijn we weer 2 weken thuis en daarna gaat de echte uittocht beginnen.

Morgen is het weer nationale open huizendag. Alles is weer tiptop in orde gemaakt en ik hoef alleen nog maar een koper te vinden. Jammer genoeg zat er bij de pakketjes die we naar het postkantoor brachten, geen woning op de Wilgenlaan in Duiven bij.

Advertenties

Een Reactie op “Countdown – nog 4 weken

  1. Onze droom Casa Oasis staat te koop en ivm crisis voor een zeer aantrekkelijk prijs. Wil u meer weten ga eens op onze website kijken http://www.casaoasis.es. Bent u echt geinteressseerd dan gaan we nog wel een keer om de tafel zitten om te kijken of we bij elkaar kunnen komen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s