Yeah.. finally online

Met het aansluiten van een draadje wordt het leven weer perfect. Eindelijk is het dan geregeld, telefoon en nog belangrijker : internet. Bij het afsluiten van het contract werd gevraagd naar een Spaans telefoonnummer. Tja, je gaat naar Movistar voor een telefoon en internet, dus voor ons was het niet raar, dat we geen Spaans nummer hadden. Beide hadden we alleen een Nederlandse telefoon en we verwachten ook niet, dat we een mobielnummer nodig gaan hebben. Na verschillende bezoekjes aan de movistarshop bleek na 3 weken dat het niet echt handig was, dat de baliemedewerkster haar telefoonnummer nummer ingevoerd had. Zij werd gebeld, maar kon ook geen Nederlands nummer draaien om ons te informeren. De aanvraag was dus geannuleerd. Degene die Bram een beetje kennen, zullen begrijpen, dat er een dag lang stoom uit zijn oren kwam. Naast contact met vrienden en bekenden, is een internetaansluiting vereist om bij Booking.com online te kunnen. Ook hiermee hebben we de laatste weken regelmatig contact gehad. Via de Movistarwinkel werd er contact gezocht met de helpdesk en daar zouden ze ons verder kunnen helpen. De vraag, mag ik uw Spaanse telefoonnummer is tig gevraagd. Om een heeeeeel lang verhaal, kort te maken. Met een Spaans prepaidkaartje waren we binnen 24 uur online. Zodra Booking.com in de lucht is, zullen Bram en ik zeer zeker met een smile van oor tot oor in Vinaròs rond lopen.

Afgelopen zondag zijn we naar de Delta Ebro geweest. Ik had de stappers (sportschoenen)  aan, Boullie mocht natuurlijk mee en de bergen in en de paden op. Waarschijnlijk waren we toch nog niet zo heel goed voorbereid, want naast de rijstvelden en ontzettend veel vogels en autowegen, hebben we niet veel gezien. Echt een mogelijkheid om de auto te parkeren en een stuk te gaan lopen hebben we nog niet gevonden. Hier moet ik online eerst nog maar even een speurtocht van maken. Ik vermoed dat die ongebruikte sportschoenen van 2 jaar oud, nog geen zin hebben om kilometers te gaan vreten.

Geweldig dat we de opening met Harold hebben gevierd. Aan hem de eer om het lintje door te knippen en samen hebben we buiten genoten van een high tea met coffee Macchiato. De bedden zijn goedgekeurd, de kamer was ook super en ook over de rest van de Casa Amamos was hij meer dan tevreden. Dinsdag met heerlijke temperaturen Valencia bezocht en zelfs voor een dagtrip is dat enorm goed te doen. Nadat we hem uitgezwaaid hadden is het weer ook omgeslagen. Het weer heeft even een dipje, maar zal binnenkort wel weer bijtrekken.

Ik kreeg net op mijn iphone de melding temperature below zero en schrok. Okay, het is nu even geen bikiniweer, maar met vorst had ik nog geen rekening gehouden. Gelukkig, mijn iphone staat nog op Duiven ingesteld en zorgt dus voor verwarring.

Advertenties

Een Reactie op “Yeah.. finally online

  1. Heerlijkook om ‘s-morgens met een bak koffie weer achter de laptop te kunnen kruipen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s