Afbeelding

Geen Glossy: wel een Story en Party uit Vinaros

De feestdagen zijn achter de rug, de kerstversiering is weer opgeruimd. Ook al heb je niet echt een kerstgevoel als het zonnetje zo schijnt, het waren zeer zeker gezellige dagen. Natuurlijk omdat er veel familie over is gekomen. Ach, kijk zelf maar naar hoe oud en nieuw in Vinaros gevierd wordt.

We hebben lekker gegeten en gedroken. Ons nieuwe favoriete drankje zijn de likeurtjes. Vooral de perzikenlikeur smaakt bijzonder goed en natuurlijk de Limocello en Likeur 43. Van wijn moet ik niets hebben, maar een glaasje cava gaat er best in. De likeurtjes doen het ook goed in het nagerecht.

Review Casa Amamos

De 1e recentie van B&B Casa Amamos in het gastenboek

Via de website van Casa Amamos is er ook een boeking binnen gekomen en onze tijdelijke gasten waren bijzonder aardig. Van de recensie in het gastenboek glunder ik nog steeds. Het is natuurlijk altijd leuk om te lezen dat we het goed doen, maar als er een compleet kunstwerk bij zit, dan is het zelfs voor mij een genot om steeds nog een keertje in het gastenboek te kijken.

Champagne-instuif Calig

1 januari startte bij ons met champagne, oliebollen en gezellige Nederlanders.

Ook wel grappig dat we 1 januari uitgenodigd waren om naar de champagne- instuif in Calig. Het grappige was dat er hoofdzakelijk Nederlanders waren en op het menu stonden oliebollen en appelflappen en andere lekkere Spaanse hapjes. Wij waren toch wel verbaasd over de grote van de groep. Ik denk dat er 30 man/vrouw waren en wat ik begrepen heb, was dit slechts de helft, aangezien een grote groep tijdens de feestdagen naar Nederland was. We hebben een aantal leuke en aardige mensen leren kennen. Koninginnedag wordt hier trouwens ook gevierd en er zijn hier regelmatig rommelmarkten.

Peñiscola

Peñiscola

We zijn de afgelopen donderdag natuurlijk naar de markt in Vinaros geweest. Die is behoorlijk groot en met de koopjes slaag je er ook zeer zeker. Leuke laarzen, sokken, kleding en alles voor een prikkie. (Precies mijn ding dus). En natuurlijk Peñiscola, waar je heerlijk door de steegjes kunt slenteren in het oude centrum.

Morella

Morella

We zijn ook naar Morella geweest. Ben je in de buurt, dan is dat een echte aanrader! De route er naar toe is schitterend. Aan het begin van de route zie je sinaasappelbomen en olijfbomen, daarna rij je tussen de bergen en zie je af en toe een verdwaalt huisje en dan ineens zie je het dorp liggen. Behoorlijk indrukwekkend. Het dorp zelf is knus, met kleine steegjes waar je winkeltjes en restaurants vindt en boven op de berg kan je de ruines van het kasteel bezoeken. Vooral het uitzicht en de stilte zijn indrukwekkend. We hebben nog een wandeling gemaakt naar Sierra de Irta en ook dat was genieten. In december staat hier nog heel veel gewoon in de bloei.Vandaag is de 2e lichting familiebezoek gearriveerd, dus we kunnen nog even genieten van elkaar en van de zon. Na 9 januari zullen we wel weer heel erg moeten wennen aan de rust, als we weer met z’n 2-en in onze casa zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s