Echt in Business

P1060295Alle vakantievierders die in de kerstvakantie langs gekomen zijn, zijn allemaal weer terug naar Nederland.  Casa Amamos zat vol en dat was natuurlijk een prima gelegenheid om alle faciliteiten te testen. Als de één uitcheckte, kwam de volgende groep weer aan. Oergezellig!

De boiler werd ineens heel vrijgevig en lekte onder het fornuis. Wel fijn dat er extra handjes waren (bedankt Dion). Ook het gastennetwerk heeft nu een beter bereik. Pa heeft het eea weer van verf voorzien en Miep was hoofd stofzuiger.  De wasmachine maakte overuurtjes en het was alsof we met z’n alle in een vakantiehuis zaten.

Persconferentie Valencia stadionBram is die week 3x naar Valencia gereden. Één keer om pa en Miep naar de luchthaven te brengen, 1x om het stadion van Valencia en het strand te bezoeken en de laatste keer om een stadswandeling te maken en  Ciudad de las Artes y las Ciencias te bezoeken. Ook ik vind het een heerlijke stad. Als ik moet kiezen tussen Valencia en Barcelona, dan heeft Valencia mijn voorkeur.

gedoneerd door Harold

gedoneerd door Harold

Nadat iedereen weer vertrokken was, was het de hoogste tijd voor een grote schoonmaak. Gisteren zijn Harold (Ja, hij, van de opening) met zijn vriendin gekomen en dat is natuurlijk weer helemaal gezellig. Super om gezellig te dineren en te ontbijten. Het enige nadeel is wel dat de dagplanning van hem een beetje in de soep loopt. Om half 11 zijn ze naar Barcelona vertrokken. De schat had trouwens een olijfboompje voor ons gekocht. Ze waren een rondrit aan het maken en ik vroeg als je een olijfboompje ziet, graaf je die dan voor me uit. Nadat hij met een bijl geprobeerd heeft om de berg om te hakken, heeft hij er een bij het tuincentrum gekocht. Toen hij vanmorgen vertrok heb ik maar gezegd dat een flamingo uit de Deltra Ebro een grapje was……..

Maandag komen er weer nieuwe gasten, uit Duitsland. En we hebben al een aantal boekingen van oud-collega’s in februari. In mei is de B&B zelfs één week al helemaal vol. Dan ben ik helemaal in mijn sas, als ik iedereen lekker in de watten kan gaan leggen.

1 t/m 11 febrauri 2013

1 t/m 11 febrauri 2013

We hebben een bezoek gebracht aan de VVV van Vinaros. Daar kenden ze ons nog niet en ze zijn blij dat er een B&B in de buurt zit. Zeker tijdens de carnaval komen de Spanjaarden van heine en verre om dat hier te beleven. Het thema is Carnaval van de sterren,  met een salsa thema. Maar in de winkels in de buurt worden ook echte carnavalsoutfits verkocht, die we ook in Nederland kennen. We zijn dus benieuwd hoe het er hier over 14 dagen aan toe gaat.

Advertenties

2 Reacties op “Echt in Business

  1. Leuk te lezen dat het jullie goed gaat ga zo door zou ik zeggen dan blijkt toch dat jullie droom werkelijkheid aan het worden is
    Groetjes van ons uit Duiven Rob + Stijnie

  2. Ha Rob,

    Ja de sterren staan gunstig! We zitten hier echt helemaal op onze plek. De snuffelstage bevalt ons allebei heel goed.
    Groetjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s