Gezelligheid ten top

De afgelopen week was het super gezellig bij B&B Casa Amamos.

Natuurlijk omdat het dorp deze week helemaal in het teken van festiviteiten staat. Maar zeker ook door alle gezellige gasten, die we deze week hebben mogen verwelkomen. Frank heeft ons deze week bezocht. Met deze gezellige Engelsman hebben we heel wat uurtjes kletsend door gebracht, aan de ontbijttafel en buiten in het zonnetje. Ook de loungeplek (de groene plek in de tuin van de Casa) is toegankelijk voor gasten. En aangezien het ook ons favoriete plekje is, kom je elkaar hier gauw tegen. En op de recensie op de Engelse Zoover, zijn we natuurlijk helemaal trots. Het is maar wat fijn om een bevestiging te krijgen.

Vrijdag zijn (mijn oud collega’s) Dorothé en Mirjam (met aanhang) gearriveerd. Even was ik bang dat ze een wintersport geboekt hadden i.p.v. een paar zonnige dagen, maar gelukkig is ook op de 2e dag de lucht strak blauw en schijnt de zon langdurig. De weersverwachtingen waren somber. Op de El Tiempo app, stond zelfs nachtvorst aangegeven, maar gelukkig…. Het weer is heerlijk – in de tuin is het bikiniweer.

Vandaag zijn ze op pad in de regio, terwijl Bram en ik wachten op onze Spaanse gasten. We waren natuurlijk graag met ze mee gegaan, maar ja, we kunnen helaas geen sleutel onder de mat voor de nieuwe gasten leggen en hopen dat ze zelf hun weg zullen vinden. Maar heb geen medelijden met ons,  vanavond gaan we met z’n allen een vorkje prikken in de stad, nadat we de carnavalsoptocht hebben gezien. Het is een gezellige bende, om 19 uur staat het eten echt niet op tafel, maar ach.. who cares.. .Het is Spanje!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s