Mi casa, su casa… jij vakantie, wij vakantie…

Ons het stagejaar verloopt voorspoedig. We zijn nu een half jaar in bedrijf en het bevalt ons steeds beter. De tijd vliegt voorbij, werken is leuk en we missen Nederland nog steeds niet.

wiskunde bezettingsgraad Casa AmamosHet is gezellig met alle bezoekjes van familie en vrienden. Tussendoor komen er nog boekingen binnen via bookings.com. We kunnen dus stellen dat we echt draaien. De ingecalculeerde omzet van 30% hebben we elke maand nog gehaald… en na het hoogseizoen hopen we af te sluiten met een totale bezettingsgraad van 50%. En dat met slechts 3 kamers…. Ja, we zijn trots op ons zelf. We doen het hartstikke goed! Ik koester het gastenboek.. tja, de tijden van de poëziealbums herleven. De ene recensie is nog liever, leuker of creatiever dan de vorige. Super hoor… Maar ook op Zoover doen we het goed! Een score van 8.9! Met dat rapport kun je thuiskomen!

En als scherven echt geluk gaan brengen.. dan kan de bezettingsgraad wel eens 100% gaan worden. Deze week is (zonder huiselijk geweld) het een en ander gesneuveld. Een windlicht tijdens het schoonmaken van het zwembad, een kopje op de bar bij het loskoppelen van een stekker, een glas werd door het luchtbed, dat spontaan door de wind opgetild werd, van tafel geveegd. Tijdens het aantrekken van mijn jas, sneuvelde een potje. Bij het stofzuigen vloog er een glazen potje door de kamer. En volgens mij ben ik nog een paar items vergeten. Tsja… tijd om te shoppen dus!

BBQ Casa Amamos - VinarosNaast de kamers schoonmaken en de ontbijtjes klaar maken is onze dagtaak tegenwoordig, het iedereen het naar hun zin maken. En geloof me, dat is echt geen straf. We gaan soms een dagje mee de paden in, de lanen in, chillen in de zon, drinken een drankje op het terras, prikken een vorkje in de stad, laten Vinaròs en de omgeving zien… We gaan natuurlijk niet elke dag mee op safari. Er zitten nog meer verrassende boekingen van facebook vrienden in de pijplijn.. Leuk… we kijken naar jullie uit!

Flamingo bezoekerscentrum Delta EbroWe zijn met de fam. Klinkenberg naar de Delta Ebro geweest. Op zoek naar de flamingo’s. We hebben ze gevonden bij het bezoekerscentrum. Dit centrum is net zo groot als de plattegrond, die je na de kassa (entree € 8,00) krijgt. Het is een aangelegde route, waar je kunt zien hoe de zoutwinning in de Delta plaatsvindt. Daarnaast heb je een uitkijktoren, waar verrekijkers staan, waarmee je de vogels en flamingo’s kunt bekijken. Er wordt op 2 plaatsen een informatieve video afgespeeld. Je krijgt de 4 jaargetijden te zien en natuurlijk worden de rijstvelden goed in beeld gebracht. En that’s it. Via de verrekijker konden we zien, dat als je niet afslaat bij het bezoekerscentrum maar rechtdoor rijdt, je aan de andere kant van de plas rijdt en vanaf die plek kun je de flamingo’s net zo goed zien. Nou zul je wel begrijpen dat wij het ontzettend naar ons zin hadden en ontiegelijk veel lol, omdat het eigenlijk gigantisch tegenviel en we in de melige modus terecht kwamen. Maar ben je een vogelspotter, dan zul je hier wel ontzettend veel plezier aan beleven. Het is hoe dan ook indrukwekkend om te zien, hoe deze vogels door het water heen banjeren.

Raymond en Ursula waren er ook en zij hebben zaten in de stedenmodus. Ze zijn een dagje naar Valencia geweest en een dagje naar Barcelona. Natuurlijk hoorde er ook een chilldag bij en hebben we heerlijk tapas gegeten bij Limbo.

rick kim en bram aan de bar @Casa AmamosOok al is het heerlijk om weer met zijn 2-en in de Casa te zijn we missen jullie (Claar, Suzan, Kim, Rick, Kimberly, Dion, Merel en vriendinnen, Raymond, Ursula, Linda, Marco, Natalja, Amanda, pa en Miep) ook wel. Want het is nu toch wel erg rustig in Casa Amamos.

Bram in bad @Casa Amamos VinarosMijn luchtbedje wordt regelmatig gebruikt… Bram heeft een loungestoel, die nu nog in de doos zit, dus we kunnen nu samen dobberen in het zwembad. Lekker hoor!!

Nog even en we pakken de auto en tuffen terug naar Nederland om de spullen op te halen en de handtekening te zetten. Als er nu boekingen binnen komen, dan is het toch wel spannend. Stel dat deze precies tijdens de overdracht van het huis zijn, dan moeten we creatief gaan kijken hoe we dit op gaan lossen…. We hopen dus snel een datum te horen, zodat we onze plannen hierop aan kunnen passen.

SangriaDus ja, we kunnen echt zeggen, jij vakantie, wij vakantie… al is het alleen al door dat stralende zonnetje, de vrolijke mensen, de leuke feedback die we krijgen…. Vakantieman, gezellig he!

http://www.casaamamos.com

Anja Besselink

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s