Enkeltje Vinaròs – Costa de Azahar – Spanje

Enkeltje vrijheid (VinarosVorige week zijn we voor de allerlaatste keer naar ons huis in Duiven gereden om de verkoop van het huis af te ronden en om nog even snel met iedereen af te spreken. Wat was het weer gezellig en fijn om (bijna) iedereen in 3D te zien. Wij hebben getekend met volmacht en 21 juni is de officiële overdracht. Slik, dat hoofdstuk is voorgoed uitgelezen, volgend hoofdstuk –Enkeltje naar Vinaròs. Wat zit een mens (of alleen ik) toch raar in elkaar. Het is nu allemaal definitief. Er is geen escape meer naar Duiven, we komen alleen nog maar op vakanties in het kikkerlandje. Tot vorige week stonden we nog met 1 been in Nederland en 1 been in Spanje. Nu staan we met beide benen op de grond in Spanje.

Het was een druk programma, shoppen, koffie drinken, knuffelen, spullen inpakken en natuurlijk nog meer shoppen. Ook in Nederland scheen de zon volop en was de zomer aangebroken. In het straatbeeld miste ik de wuivende oleander langs de snelweg en de sinaasappelbomen, maar de gezelligheid van iedereen die we gezien hebben maakte veel goed. Gelukkig komen er nog een aantal hele leuke mensen binnenkort naar Casa Amamos toe voor een zonnige vakantie.

Verhuizen met een Citroën C1 Nu is het tijd om alles wat meegekomen is een plekje in huis te geven. De C1 heeft zich goed gehouden. Samen met Boullie paste er in het achterste gedeelte een stofzuiger, koffiezetapparaat, waterkoker, schuurmuis, stereo-installatie, 3 klokken, 2 staande ventilatoren, een bijzettafeltje, een viskom, mijn picknickmand, 2 mandjes, boeken, keukenspullen en kopjes en glazen en bestek, 12 badlakens en tig handdoeken en strandlakens, 2 dozen met prulletjes, boodschappen, nieuw beddengoed, laptop en natuurlijk een hutkoffer met kleding van mij. En nog veel en veel meer. Boullie wilde geen raamplaats dus die heeft weer op de dozen in het mandje gelegen, in het middenpad.

samen uit -samen thuis bij Casa Amamos in VinarosOok dit keer is het gelukkig samen uit, samen thuis… Bram, Boullie en ik gaan ons nu helemaal storten op het Spaanse (bedrijfs)leven. Er zit het een en ander in de pijpleiding, maar daarover de volgende keer veel meer! We gaan nu volop genieten van elkaar, het land, de zon en onze vrijheid!
Anja Besselink

Advertenties

4 Reacties op “Enkeltje Vinaròs – Costa de Azahar – Spanje

 1. in het italiaans Molto molto auguri di España
  Molto gentili saluti di Roberto e Stijnie di Olanda

 2. Dank je wel Rob.. en ik weet het zeker: tot ziens!

 3. Leuk om te lezen, ga zelf met partner en zoon over 2 weken weer naar Vinaroz. Kom hier al vanaf mijn vroege jeugd en zie altijd weer
  uit naar de vakantie in Spanje. Zijn aan het overwegen om ook de stap te nemen om in Spanje te gaan wonen. Ik wens je veel geluk en een fijne tijd.

  Groet,
  Marcel, Vijfhuizen.

 4. Hallo Marcel,
  Ik kan het je aanraden hoor. Het leven is hier druk, maar toch wel relaxt. En zoals je zelf ook weet, is Vinaròs echt een parel aan de Spaanse Costa. Ik ga jou een hele fijne vakantie toewensen en wie weet tot ziens, in Vinaròs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s