Just another day @work bij B&B Casa Amamos Vinaròs

Het begin een beetje saai te worden, ik weet het. De temperaturen zijn heerlijk – en liggen tussen de 25 en 30 graden. Ideaal, want alles is nu goed te doen. Op het strand is het heerlijk en het zeewater is al aangenaam en loop je in de stad dan denk je ook: “super weer om rond te banjeren”. Daarna schuif je natuurlijk aan op een terrasje voor een verkoelend drankje.

Weer juli 2013 - Vinaros B&B Casa Amamos

En wat zijn we trots!! In één week, 3 maal met een 10 beoordeeld op booking.com. Gewoon 3 tienen, helemaal objectief. Van Duitse, Franse en onze leuke Poolse gast. Je merkt meteen, dat een hoge beoordeling belangrijk is voor de boekingen. Op alle sites staan we nu met een 9,2, een 9,1 en een uitstekend. Ik kan je zeggen, dat dit geweldig voelt.

beoordeling Bed and Breakfast Casa Amamos juli

Vuurwerk VinarosIn Vinaròs was het San Juan en San Pedro. Er stond een grote kermis, ’s avonds er een toeristenmarkt en de terrasjes zijn gevuld. In de grote feesttent kun je eten en als iedereen zijn bord leeg heeft, start de muziek. Tot 30 juni blijft het feest, dat werd afgesloten met een gigantisch vuurwerk. Van horen zeggen heb ik gehoord, dat er 21 juli een groot vuurwerk in Vinaròs is… dat aangevuld wordt met muziek. (Ik denk meteen aan de Bellatio fontein in Las Vegas).  Zou het net zo indrukwekkend zijn?

De boekingsagenda is goed gevuld. Gelukkig hebben Bram en ik allebei onze eigen werkwijze. Bram heeft (hoe kan het ook anders) een excelspreadsheet en ik een ordinaire bureau agenda. Zo af en toe leggen we ze naast elkaar om te zien, of het allemaal nog klopt. Zeker met maar 3 kamers is het een heel gedoe om alles kloppend te houden. We hebben gelukkig nog geen dubbele boekingen gehad. We zitten in de luxe positie dat we nu zelfs al nee moeten verkopen.

Raar eigenlijk, hoe snel iets went. Het is haast niet voor te stellen, maar lagen we eerder bij elke vrije minuut in de zon. Tegenwoordig zitten we veel binnen en kijken we helemaal happy naar buiten. Zo af en toe trekken we de strandschoenen aan en gaan we even aan het strand liggen. Het nut van de siësta begin ik ook te begrijpen. Van het koken komt niet veel meer terecht. De eetlust is minder en de kok (moi) heeft ook weinig kooklust. Pasta en brood, dat zijn de hoofdmaaltijden als we met z’n 2-en eten. We worden steeds Spaanser.

Karin en Hans-Jorg aan het ontbijt @Casa AmamosFrans en Janine hebben een flitsbezoek aan Casa Amamos gemaakt, op dit moment genieten Hans-Jorg en Karin hier en vanmiddag komen onze oude buurtjes, Robin, Debbie en Kevin. In de studio zitten nu 2 enthousiaste Spaanse meiden met een bull-dog en er is een Italiaans stelletje dat één nachtje bleef. Vorige week hadden we een hele leuke Nederlandse familie, die als vreemden binnen kwamen en die na een week helemaal happy zijn vertrokken. Het is zo grappig, dat je in het begin aftast of er een klik is. Maar na een aantal gesprekken, wordt je toch een beetje bevriend. En dat maakt het allemaal zo leuk.

En nu is het de hoogste tijd, om de deodorant weer te pakken en daarna nog even snel aan de gang te gaan. Want naast al die gezelligheid moet er natuurlijk ook gewerkt worden.

Anja Besselink

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s