Zinderende zomer in Vinaròs

zucht steun kreun - warm in vinarosZucht, steun, kreun.. het is toch wel erg wennen, nu de temperaturen net boven de 30 graden liggen. Vooral aan het eind van de dag begint het zwaar te worden. Degene die wel eens een sauna bezoeken, zullen dat lome gevoel begrijpen. Gisteravond zijn we maar op het luchtbedje gaan liggen, om af te koelen. In de nacht hebben we nergens last van… we gaan liggen en vallen om. Je bent de hele dag in de weer en zelfs deze nachtbraker gaat graag op tijd naar bed.
Ontbijt bij zwembad B&B Casa AmamosIn de B&B is het druk. Vooral op de dagen dat er in en uitgecheckt wordt is het flink aanpoten. Afspraken buiten de deur plannen is lastig, want je weet niet precies wanneer de boekingen komen en de kamer moet klaar, voordat de nieuwe lichting incheckt. Het zijn vooral lange dagen, met af en toe een piek waarin je hard aan het werk bent. Ontbijten tussen half 9 en 12, daarna is de check-out, kamers schoonmaken, wasmachine aan, boodschappen doen, agenda bijwerken. Dan zijn de websites aan de beurt. Casaamamos.com moet geüpdate worden, Handsinspain.com moet uitgebreid worden. Bram doet de boekhouding. Overal ligt wel een stapeltje werk.

vieropeenrijHet allerleukste van het runnen van een B&B is toch wel het contact met de meest uiteenlopende mensen. Soms is er een taalbarrière en is het moeilijk om elkaar te begrijpen. Met andere heb je zo’n leuk contact, dat je (zelfs na één nacht) al zoenend afscheid neemt. Ondanks de taalbarrière blijven we het goed doen op booking.com. Wederom een 10 te pakken, vanuit Spanje. 4 op een rij. Frans en Janine hebben een pitstop in Vinaròs gemaakt, Hans-Jorg en Karin zijn langs geweest, Debbie, Robin en Kevin hebben hun weekje Spanje er weer opzitten. En over 10 dagen komen Harold, Dorien en Esmee langs. Tijd om te vereenzamen hebben we hier absoluut niet.

Boullie op bureauBoullie heeft zich tegenwoordig ook een extra taak toebedeeld. Hij verzorgt de bestuiving in de tuin. Tegenwoordig heeft hij standaard geel stuifmeel op zijn bolletje en in zijn haren zitten. Niet dat het veel uitmaakt, want met 20 centimeter hoogte kan hij alleen bij de onderste bloemen. Maar toch ook hij doet belangrijk werk. Wel fijn trouwens dat tot nu toe alle gasten Boullie helemaal geweldig vinden.
Tegenwoordig heeft hij ook een prominente plaats in ons leven. Lag hij eerder altijd op de bank, tegenwoordig ligt meneer hele dagen op een kussentje op het bureau. Hij apenkooit van de bureaustoel naar de grond als hij er genoeg van heeft. Zodra een van ons achter de pc schuift, zoekt hij het ook hogerop.
B&B Sant Jordi YoutubeVoor de B&B die te huur staat in Sant Jordi komt de 24e een eerste stel uit Nederland kijken. Het is behoorlijk snel gegaan. Voordat de fotoreportage klaar was, waren de tickets al geboekt. Wij weten als geen ander hoe spannend het is, om al dan niet te besluiten om het roer om te gooien. Wordt vervolgd!
Naast het landhuis in Calig  die te huur is voor vakanties in Spanje, mag ik binnenkort ook een aantal andere huizen vastleggen in een fotoreportage. Leuk om mijn oude hobby weer nieuw leven in te roepen. Ook deze zullen binnenkort op de website van HandS in Spain te vinden zijn. Dus mocht je warmlopen voor een bezoek aan de Costa del Azahar en een particuliere vakantiewoning willen boeken, hou dan vooral de website van HandS in Spain in de gaten.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s