Vandaag checken we uit bij B&B Casa Amamos.

koffie senseo latteWe zitten nu midden tussen de laatste vracht verhuisdozen. Het koffiezetapparaat staat klaar voor vertrek en als die hier weg is, dan ben ik ook weg. We hebben het allemaal heel rustig aan gedaan. In totaal zijn er 8 volle C-1tjes, met uiteraard de volle dakkoffer naar Benicarló gegaan.

Boullie is uitmate rustig en lijkt het allemaal wel best te vinden. Dit wordt zijn 6e verhuizing en af en toe dan wordt hij wat zenuwachtig, maar voor de rest, ligt en slaapt hij alsof er niets aan de hand is. Hij was geen fan van Casa Amamos ….… het gras is hier nergens te vinden en van de kiezels op het pad langs het strand wordt hij ook niet blij. Bij het uitlaten til ik hem altijd op en zet hem als we teruggaan neer op de grond, zodat hij wel moet lopen. Misschien gaat hij het in het centrum wel leuk vinden?
We duiken dus weer even onder in de cyberwereld. Het zal nog wel even duren voordat het internet in Benicarló in de lucht is.
Bram is op dit moment in het appartement om de satelliet aan de praat te krijgen. Omdat hij er zelf niet uitkwam komt Hugo hem helpen. Die heeft vandaag echt zijn dag, toen hij de deur dichttrok om naar het dak te gaan, realiseerde hij zich dat hij de sleutels van de Casa in de hand had. De reservesleutel moet opgehaald worden, maar ja, de auto staat in de garage. Voor de rest is de hele verhuizing wel vlot verlopen. Er staat al het een en ander op zijn plek. Morgen gaan we ons druk maken om alle nutsvoorzieningen van onze naam af te krijgen.

laatste beoordeing Casa Amamos
Op booking.com sluiten we af met een 8.8. Onze laatste gasten zouden 8 dagen blijven, maar wilde na een nacht alweer vertrekken. De matrassen waarover we allen maar complimenten hebben gekregen vonden ze niets en er was te veel lawaai in de omgeving? Dit resulteerde in een nieuwe 4,6. Jammer, maar niets aan te doen. Het was toch lekkerder toen we op een 9,6 stonden. De jonge stellen gaven de hoogste beoordelingen, de ouderen stellen de laagste. Tussen de 28 zaten tien beoordelingen met een 10 en Bram en ik krijgen in het algemeen een 9,2. Zaten we 0,8 punten af van Cum-Laude.
Ik ga dit plekje zeer zeker missen, meer nog dan ik op voorhand had verwacht. Vooral natuurlijk, omdat het niet onze keuze was om hier te vertrekken. Er is nog een hele kleine kans dat we hier ooit terugkomen, maar dat hangt af, welke acties de bank gaat ondernemen. Toch zonde, want zolang het leeg staat, zal het alleen maar vervallen.

De kamers zijn in ieder geval stofvrij, de vloer is gezogen en gedweild, het modem kan afgesloten worden.
Wij checken uit!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s