Verrassend snel

We zijn weer terug in de lucht. Al met al hebben we maar een weekje zonder internet gezeten. Gisteren kwam in de ochtend  het 1e telefoontje uit Sevilla van Movistar en na 3 telefoontjes en een bezoekje van de monteur was het lijntje weer gelegd en konden er weer bytes verbruik worden. Nu is alles weer zoals het zijn moet. Het internet is hier 3x zo snel als op de Casa. Jaja, ook dat is verrassend snel.

Haven BenicarloWe beginnen al aardig te wennen in Benicarló. Van de week, op de fiets, naar het zandstrand geweest. We hebben voor het ijzeren ros gekozen, zodat we die 2 frames, met stuur en versnellingen niet voor niets meegenomen hebben. Het kiezelstrandje is 100 meter van onze woonplek verwijderd, het zandstrand, als ik overdrijf, ongeveer een kilometer. Alsof we de tour uitgereden hadden.. zo voelde het. Nee, we vinden fietsen nog steeds niet leuk. Het strand was daarentegen wel  heerlijk!

Peniscola nachtIn de avond kijken we op de verlichte berg bij en op Peñiscola. Zeker vanaf het strand heb je dan een waanzinnig uitzicht. De temperaturen zijn nog steeds bijzonder aangenaam. Overdag loopt de thermometer op tussen de 24 en 28 graden, rond middernacht, zakt het naar de 19 graden en rond een uur of 6 is een graad of 13. Bij 19 graden haal ik mijn fleecevest uit de kast. Bizar hoe snel je lichaam aan de warmte went. We hebben in huis de hele zomer een temperatuur van 30 graden gehad, omdat we de airco eigenlijk niet gebruikt hebben.

De boodschappen halen we tegenwoordig lopend. De Lidl en de Mercadona zijn aan de overkant van de weg. Het voelt weer echt als vakantie. Vooral omdat we in de wenfase zitten en we volgende week natuurlijk naar Nederland vertrekken. Vanaf half november is er weer genoeg werk aan de winkel.

boerenkool met worstIk had begrepen dat de eerste nachtvorst alweer over de boerenkool was getrokken…… dus ik heb alweer een balletje opgegooid dat Bram en ik daar wel heel erg blij van worden. We hebben er ontzettend veel zin in, om weer even aan te schuiven in het kikkerlandje!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s