Let the sun shine

enriqueUit de radio schalt Enrique Inglesias, de loungeset is binnen en de scooters zijn besteld… Yup laat de zomer maar komen. Bizar eigenlijk…. hier hebben we een zachte winter en in de regio Vinaròs is het op een paar dagen na, niet veel beter als hier. Op Mallorca is deze week zelfs sneeuw gevallen. En hier is het zomers. Wat hebben we een geluk.

Scheveningen 30-03-Vandaag zijn we even naar Scheveningen gereden om lekker te lunchen. Net op de dag dat ze zomertijd in is gegaan, moesten wij de wekker zetten. Met een heus jetlag gevoel rijden we naar het westen. De sneeuwschuiver en het strooizout blijven, denk en hoop ik, dit jaar ongebruikt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMissen we Spanje? Met deze weersverwachtingen, zit je hier beter en lekkerder, dan in Spanje. Het chloorwater, de boiler en verwarming in Spanje mis ik niet… maar het buitenleven, de zee en de palmbomen, de bergen… ja die mis ik. Maar we zijn al behoorlijk gesetteld in Lobith hoor. Het begint nu toch wel te kriebelen, dus Ryanair maar in de gaten houden om weer voor een leuke prijs een weekje die kant op te gaan.

De scooters komen maandag binnen en die kunnen we in de loop van volgende week ophalen. Daarna hebben we alles weer, van wat we voor ons vertrek ook hadden en dat geeft weer een heerlijk gevoel. We zijn weer compleet.

Online Digits flyer kinderfeesten aan huis4 april is er een ladies night at the museum in het Valkhofmuseum in Nijmegen. Ik mag samen met Marvin de stand delen. De flyers zijn vandaag binnengekomen. Spannend!! Geen idee wat ik ervan moet verwachten, maar samen met Marvin op de stand, dat gaat gezellig worden!! Nu hij zijn salon in Andelst gaat verlaten en weer ambulant gaat worden, kunnen we weer samen op pad voor de beautydagen. Ik krijg meteen weer een flashback naar de beautydag op Camping Arnhem en in Zijldijk. Daar kijk ik nog steeds met veel plezier naar terug. En als ik terug denk aan de kinderfeestjes die we samen verzorgd hebben, ook dan beginnen mijn handen weer te jeuken.

anja in tuinVoor de rest is er eigenlijk weinig spannends te melden. Met enige regelmaat rijden we naar Arnhem en naar Duiven. Op de een of andere manier is dat toch wel de thuishaven. We zijn gewoon gewoontediertjes en gaan weer terug naar het bekende leven. En ook al hebben we tegenwoordig tijd zat, de dagen vliegen voorbij. De agenda loopt al aardig vol, feestje hier, koffie daar …. Eventjes dit, dan weer dat en straks weer lekker tuffen op de scooter. Voor de zekerheid hebben we de begrenzer toch maar op 35 km per uur laten zetten. Onze oude scooters reden 55 km/p.u. maar met 35 kilometer is het toch wel prettiger. Zeker als oom agent achter een boom staat, dan wordt je vrolijker van een print met deze max. Dus je leest het… wij zijn verstandig geworden en begrenst.

En toch zijn we nog heel vaak over de grens te vinden. De boodschappen en natuurlijk de benzine halen we in Duitsland. En wij niet alleen…. Rijen dik staan ze te wachten bij de pomp en ook op de parkeerplaats van de supermarkten zijn de gele nummerborden volop aanwezig.

Advertenties

Een Reactie op “Let the sun shine

  1. Jullie zaten echt bij dezelfde strandtent hahaha,,geweldig !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s