Een half jaar thuis

DSC02915Al met al zijn we nu weer een half jaar terug in Nederland. Spanje lijkt ook voor ons ver weg en toch ook weer heel dichtbij. Ons tripje naar Vinarós start over een paar dagen. Het lijkt me zo bizar om weer tijdelijk terug te keren. De zee weer te horen en te zien, de bergen, de sinaasappels, de sfeer. We gaan naar Peniscola en hebben een appartement 5 meter van de zee…. heerlijk! Als ik naar een uitzending van “ik vertrek” kijk, dan is de kriebel nog steeds niet weg. Maar in Nederland voelen we ons ook helemaal thuis. Deze 2 stadsmussen waarderen het rustige leven. Raar, maar kom in nu in Arnhem, dan denk ik… pff wat druk hier. Dat heb je hier in Lobith niet. Wat je hier wel hebt… schuttersfeesten en kermis. Bijna elke dag komt de fanfare minimaal 1x per dag door onze straat. En laatst gingen we Boullie uitlaten om half 1 ’s nachts en waren verbaasd een ruiter te paard tegen te komen, die goede avond zei. Nee, dat had  ik in al mijn 45-levensjaren nog nooit meegemaakt.

De website HandS in Spain is uit de lucht. Het is toch wel moeilijk om vanuit hier de website op te zetten, te onderhouden en woningen te vinden. Jammer eigenlijk, want er kwamen maandelijks toch ruim 200 bezoekers op een slapende website. Life goes on… en ook wij zijn weer een aantal stappen verder.

We zijn bezig om onze tijd en energie in andere projecten te steken.
Your Direction - Bram Kop, management, consultancy and Sales - led verlichtingBram is officieel zzp-er en heeft Your Direction opgericht. Met Management, Consultancy and Sales in zijn takenpakket, stort hij zich o.a. op de ledverlichting. Ik ben nog met webdesign en events aan huis aan de slag. Via Google word ik al aardig gevonden, we zijn dus op de goede weg.

Gepimpte flessen - Online Digits P1010065

 

 

Vorig jaar hadden we het overgeslagen, maar dit jaar was er weer tijd en ruimte voor ons jaarlijkse feestje. Net als voorgaande jaren vierden we alle verjaardagen op één dag. Hadden we de 1e x een goochelaar, frietkar voor de deur en een tekenaar die NIET kon tekenen. Het jaar erop, stond alles in het teken van een poolparty, daarna was er een funfood party, met hotdogs, suikerspinnen en popcorn en voordat we weggingen was er Tapas en flamenco feestje. Dit jaar, hoe kan het ook anders, als je bijna in de Achterhoek woont een schuurfeest, inclusief oud Hollandse spellen. Het weer was super, dus een aantal biertafels en een tuin en schuur vol drank en spellen. Een buffet met lekkernijen maakte het feest compleet. Maar zien waar we volgend jaar wonen, werken en zullen gaan feesten.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Eerst maar weer eens de koffers pakken om de Spaanse zon op te zoeken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s