De cirkel is rond

Alles is weer normaal en onze dagelijkse gebeurtenissen zijn weer hetzelfde als voor 2012. Ons leven is niet spannend genoeg om dit te delen op een blog. Tenzij er interesse is voor de supermarkt waar we de citroentjes halen. Helaas we plukken ze niet meer in de tuin.
De websites Hands in Spain en Casa Amamos zijn verlopen. Hands in Spain is zelfs al weer in gebruik genomen en wordt vanuit China gelanceerd. De reserveringen voor Finca Tierra Roja worden nog wel door ons verzorgd.
We hebben alles weer op orde. Een eigen huis, een plek onder de (vage) zon…. En dat allemaal in Didam.
Ons diploma avonturier in opleiding hebben we gehaald! Deze opleiding hebben we met succes afgesloten. En wie weet komt er ooit nog een vervolg.
We gaan over tot de orde van de dag en houden onze ogen open om te zien of er nog kansen voorbij komen die we aandurven te gaan. Ergens borrelt er nog van alles, maar het rustige leventje, met dosis dagelijkse sleur, is ook niet verkeerd. Maar, je weet natuurlijk nooit wat er nog op je pad komt?

statistieken wordpress
Dan rest mij niets anders dan (vooral alle trouwe lezers) te bedanken voor hun tijd en interesse. Geweldig dat in totaal 20429 personen dit blog gelezen hebben.

Alle bezoekers die zelf op het punt staan om een avontuur aan te gaan en daardoor op dit blog terecht zijn gekomen. Die wens ik veel wijsheid en lef toe. Ook als het avontuur, eerder wordt afgesloten als verwacht of totaal anders uitpakt…. Het wordt altijd de moeite waard!

Advertenties

Een Reactie op “De cirkel is rond

  1. Jammer, ik heb altijd jullie avonturen altijd met plezier gelezen. Jullie hebben in ieder geval gedaan wat jullie graag wilden. Daar is lef voor nodig. Ik vind het fantastisch.
    Veel plezier in Didam en misschien tot ziens.

    Ada

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s