Spannend ….. Het roer om, deel 2

Nieuwe plannen worden weer gesmeed, het kriebelt weer. Ja, we gaan het avontuur weer opzoeken. Dit keer zijn de pijlen op Lissabon gericht en onze plannen zijn weer klaar, dus the count down voor Het roer om 2.0 kunnen gestart worden.

Vorig jaar kwam er al het een en ander op ons pad, maar die kans hebben we laten gaan. We hadden toen net een half jaar “de boel” weer op orde. Bram had toen voor de gein bij een bedrijf in Portugal gesolliciteerd als Nederlands sprekende medewerker helpdesk. 3 telefoontjes later kon hij beginnen, maar dat was nog te vroeg.

Dit keer heeft hij bij een ander bedrijf gesolliciteerd en heeft hij de 1e ronde van de sollicitatie goed afgesloten. We mogen de volgende stap in plannen. En dat is in de vakantie boeken naar Lissabon. Uitzoeken of Portugal net zo’n thuishaven als Spanje kan worden. Tijd om de sfeer van deze stad te proeven, te voelen en te beleven. Ondertussen wacht Bram geduldig op het telefoontje voor de 2e ronde.

Spannend, want als de baan een GO wordt, dan mag hij al in augustus starten. Ik blijf dan tot december in Nederland zodat hij rustig uit kan zoeken of werken en wonen in Lissabon overeenkomt met “onze” verwachtingen. Daarna mag ik me weer ontdoen van alles in en rondom huis wat we niet meer nodig hebben en ga ik latten met mijn hubby.

We staan dus weer in de startblokken om de sprong in het diepe te wagen. Een goede reden dus, om dit blog weer te heropenen, om je weer op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen.

We houden je op de hoogte!

Advertenties

5 Reacties op “Spannend ….. Het roer om, deel 2

  1. Stoerrrrrrrrrr !!! 👍🏼👊🏼💪🏼

  2. Nelly van der Horst

    Het houdt niet op hihi.

  3. Janine van der Vet

    Leuk zeg. Nou de bekers van Portugal hebben wij nog niet dus als het zover is komen wij zeker buurten. We zullen duimen voor Bram en succes met de nieuwe uitdaging

  4. Stiekem beetje jaloers dat jullie zulke gave plannen hebben en het durven en doen!Wens jullie heel veel geluk en wil graag op de hoogte gehouden worden! Good luck!!👍👍😎🌞

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s