Eindelijk weer samen in lissabon

Het was nog even spannend of ik hier vandaag zou zijn,…maar het is allemaal gelukt. Probz zou bij Nelly bivakkeren, maar helaas kreeg zij slecht nieuws. Een bezoekje aan de huisarts resulteerde in een ritje met de ambulance richting ziekenhuis. Schrikken en ontzettend vervelend voor haar. Lastminute moest ik opzoek naar een alternatief en een van de 1e dingen die ik regelde was Bram informeren….. Dat als het teveel gedoe was ik 2 werken later zou komen. In een dosis extra stress had ik niet veel trek. Gelukkig mocht Probz bij Kimberly, nadeel is wel dat in haar huis huisdieren niet zijn toegestaan. Mijn kleine kanjer bleef kalm en zei, komt goed, mam! Los ik op…. Ga nou maar…. Dus met een auto vol hondenspullen, ben ik naar haar toegereden en daarna naar mijn logeeradres om mijn koffer te pakken. Om 6 uur zat ik in de auto naar eindhoven en heb ik alle stress achter me gelaten. Op de luchthaven stond Bram klaar om me op te begroeten en met de creditcard voor de huurauto. Hij reed met zijn scooter terug naar huis en ik ging met de shuttle naar het verhuurbedrijf. Dit keer ging de rit naar THE sunhouse bijna goed. De vorige keer miste ik alle afslagen en ben toen via een rotonde verder slalommend door Lissabon gereden. De rit van 12 minuten duurde toen 3 kwartier en uiteindelijk ben ik bij de Liddle gaan staan om onder escorte van Bram naar zijn huis te rijden. Dit keer was ik er binnen 25 minuten.

  We zijn na een kop koffie naar Charneca de Caparica gereden en ik heb het huis nu ook echt gezien. Het viel me niet tegen en ik denk dat we er wel een thuis van kunnen maken. Vandaag gaan we Witsel en schoonmaak spullen scoren, dinsdag komt de inboedel en met een beetje geluk hebben we woensdag water. Dan komt ook de elektricien en als we het goed gedaan hebben (lees Bram, want Bram doet alles) ons gasfornuis dat geschikt is voor butagas. Online gekocht….! 

  Uiteraard zijn we gisteren naar het strand gereden, en met 20 graden en weinig wind was het er heerlijk. Daarna nog even naar een commercieel winkelcentrum gereden, waar ik de Zara, Pullbear, Casa (Blokker) en Deichmann (van Haren) heb gevonden. Voor degene die denkt dat ik of altijd op dezelfde laarzen loop of zuinig op mijn stappertjes ben…. Hier mijn geheim: ik heb mijn 3e paar dezelfde laarsjes gescoord, die echt voor mijn voeten gemaakt zijn. Dus ik ben er klaar voor. Ik kan op ontdekkingstocht in Lissabon zonder blaren!

Maar eerst nog maar even wat werk verzetten, dan Probz ophalen en dan begint het Portugeese leventje echt.

Advertenties

4 Reacties op “Eindelijk weer samen in lissabon

 1. Ha, jullie zijn al weer een grote stap verder. Geweldig zoals jullie alles gewoon regelen en je hebt een schat van een dochter maar dat wist je al, die nu voor Probz zorgt. Veel succes met deze nieuwe fase, ik lees met genoegen steeds jullie verhaal.
  Fijne tijd samen,
  Liefs Lisette

 2. Supermooi voor jullie. Hier regent het en is het kil. Fijne tijd in het prachtige Portugese land.

 3. probz had altijd nog hier kunnen logeren hoor, was geen probleem geweest.
  nog veel plezier in lissabon.

  • Fijn om te horen, Ron. Maar omdat het bij jullie ook spannende tijden waren heb ik je overgeslagen 😏. Probz heeft het gelukkig helemaal naar zijn zin op zijn logeeradres.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s