2018: het jaar van de verandering?

carpe diem.jpgHet eind van 2017 komt in zicht en nu de zomer ook ook af begint te lopen, kunnen we weer terug kijken op een heerlijk jaar. Het contrast met de rust, het vertier en de gezelligheid tijdens de bezoekjes was ook dit jaar weer prima. We zijn druk en blijven druk met carpe diemen.

En ondanks dat we het hier helemaal naar ons zin hebben, komt de uitspraak… we gaan daar waar de wind ons naar toe blaast weer terug op ons pad. Het is weer tijd om te kijken wat we willen en waar we blijven of kiezen we voor een nieuw avontuur.

kooltjes op vuur.jpgHet project waar Bram werkt loopt eind november af en dat maakt ons speelveld weer enorm groot. We hadden weer verplicht een moment om de balans op te maken. Blijven we hier of gaan we naar een ander land… Het klimaat, het wonen en leven in Portugal is heerlijk. Portugal is booming las ik laatst en tja, ik begrijp dat wel. Ondertussen liggen er een paar kooltjes in het vuur en ik ben benieuwd wat het lot voor ons in petto aveiro.jpgheeft. Met een beetje pech mag Bram 1 december weer starten bij een nieuwe werkgever. Pech in de zin van.. hij wilde de maand december thuis doorbrengen en een bezoek aan Aveiro staat hoog op onze must-see-lijst. Oud en nieuw gaan we dit jaar in Lagos vieren. Het schijnt dat de feesten daar op het strand zijn.

Een ding is zeker.. we zijn nog niet klaar met genieten en ontdekken en Nederland is nog geen optie.

screenshot websiteOndertussen ben ik een knutselende stay at home doggie mom of housemanager en ik vind het nog steeds heerlijk om al keuvelend de dagen door te komen. Van verveling is totaal geen sprake. Ik ben de hele dag in de weer, maar doe alles in de relaxmodus. Met de 25 kilo klei die Harold in de zomervakantie meegenomen heeft, ben ik druk in de weer en ik ben weer een project gestart. De sculpturen die ik maak vind ik geweldig en het liefst zet ik ze allemaal in mijn woonkamer. Maar goed, om mijn woonkamer in een poppenhuis om te toveren gaat mij ook te ver. Om het geen stofvangers te maken, gaan ze in de verkoop. In januari komen ze bij Trizor in de winkel te staan. Spannend om te zien of iemand anders er net zo enthousiast over is als dat ik ben. Dus de volgende stap, naam bedenken, website maken. En ook dat is gelukt. Voorlopig is een tijdelijke website van Memory Dress hier te vinden.  Vooral over het idee om in opdracht beelden te maken als herinnering aan iemand of aan een speciale gelegenheid met kleding van de desbetreffende persoon lijkt me fantastisch en speciaal om te doen. Iets creëren dat niet alleen mooi is, maar waar een bijzondere betekenis aan zit, maakt het wel heel speciaal.

roons-martin-b-ren-je-rotBram gaat half november een weekje ´ren je rot´ spelen in Nederland. Wie weet kom je hem tegen? If not… dan gooien we er weer een cybergroet tegenaan en zeggen we: tot de volgende keer maar weer!!

 

Advertenties

Een Reactie op “2018: het jaar van de verandering?

  1. CU later !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s