Ons avontuur in het kort

Heel 2012: Spaans leren / sparen

Februari 2012: inventariseren / emigratiebeurs / financiering regelen / sfeer proeven op Tenerife

Maart 2012: huis in Duiven te koop zetten / keuze waarheen maken/naar Brussel B&B Expo

Mei 2012: meivakantie – 2 weken naar Spanje eerste locatiebepaling

Juli 2012: grote vakantie naar Spanje tweede locatiebepaling

Oktober 2012:  afscheid nemen van vrienden, familie en Nederland – vertrek naar Vinaròs

November 2012: half november opent Casa Amamos de deuren!

Juni 2013: huis verkocht in Duiven. Het toeristenseizoen is geopend in Vinaròs. Een drukke boulevard, en een vol geboekte Bed and Breakfast. Volop gezelligheid.

Juni 2013: Opstart Hands in Spain. De Websiteis gelanceerd. Hands in Spain is jouw helpende hand voor huurders en verhuurders aan de Costa del Azahar.

September 2013: door vervelende omstandigheden laatste maand als uitbaters van Bed and Breakfast Casa Amamos in Vinaròs

Oktober 2013: Vakantie in Nederland en rondreis door West-Amerika

November 2013: Half november pakken we de werkzaamheden van Hands in Spain weer op. We gaan ons richten op Homemanagement (verhuur en beheer van vakantiewoningen voor huurders en verhuurders), sleutelbeheer, complete reispakketten, bemiddeling bij aankoop (2e) woning, webdesign, styling en decoratie, (woning)fotografie aan de Costa del Azahar in Spanje.

December 2013: Ineens is het er! Heimwee! We gaan weer terug naar Nederland en starten daar weer opnieuw. Spanje is heerlijk, maar toch,….. die kriebel en onrust naar Nederland gaat niet meer weg.

Januari 2014: Huis is gevonden en 2 januari vertrekken we definitief terug naar Nederland. Op naar het volgende avontuur!

Juni 2014: korte vakantie in Spanje en hierna pakken we ons oude leventje weer op. Met onze Hands in Spain activiteiten zijn we gestopt. Het is toch wel moeilijk om dit vanuit Nederland op te zetten en te coördineren.

Juni 2015: als het aan ons ligt gaan we de grens weer over en stranden we in Lissabon. Op papier hebben we het rond. Nu is het afwachten of alles loopt zoals wij hopen.

Juli 2015: Oriëntatie Lissabon

Augustus 2015: Bram heeft een baan bij Sitel in Lissabon en vertrekt half september. Ik blijf tot december in Nederland.

December 2015: we zijn weer compleet. Probz en ik verblijven nu ook in Charneca de Caparica in Portugal. Emigreren 2.0 is gelukt!

Anja Besselink

Advertenties

Een Reactie op “Ons avontuur in het kort

  1. Lisette Dechering

    Klinkt opnieuw heel goed. Wat een durf!! Maar heerlijk dat je weer een uitdaging samen met Bram aan gaat. Wij zijn inmiddels weer helemaal gesettled in Den Bosch en willen hier niet meer weg, maar ja, wij zijn dan ook met pensioen en genieten hier van oude vrienden van 45 jaar geleden en dat is ook heel leuk maarrrr……….daar zijn jullie nog lang niet aan toe, dus GA ER WEER VOOR en ik hoor graag hoe het jullie allemaal vergaat.
    Liefs van Lisette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s